Amarilis

Reljefni oblici su nešto posebno: takav namještaj prostor puni dinamikom, a reljefi bude maštu i inspiriraju. Kupaonica uz Amarilis uzima najbolje iz geometrije i prirode, a upečatljivi reljefni oblici elementa postaju središnji dio kupaonice. Kada želite drugačijim dizajnom pokazati svoju osobnost ova serija je idealan odabir. Zaobljeni oblici, ravne linije geometrijskih oblika ili pak moderni retro dizajn 3D dekora – koji god od dekora odabrali sigurno je da će kupaonica ima svoj poseban karakter.

Oblikom fronti transformirajte svoj prostor.

Vlagootporni laminat vrhunske kvalitete osigurava dugotrajno korištenje, a premaz koji sprječava otiske prstiju besprijekoran izgled.

SKU: Amarilis 1 Kategorije: , Oznaka:

Mogućnost modularnog kombiniranja elemenata
Dodatne vrste dekora & reljefnih fronti
Tiho zatvaranje (soft – close)
Čiste linije bez ručki (push – to – open mehanizam)
Potpuno izvlačenje ladica – olakšano odlaganje predmeta
Izdržljivost ladice: 30 kg
Vješanje ormarića – okovi testirani na 120 kg nosivosti
Otporno na grebanje i otiske prstiju
Mat efekt & Silky touch
Materijal otporan na vlagu
HPL high pressure laminate – gornja ploča

Baza viseći element 2 ladice
Š/D/V 65×53,5×45,4 cm
Š/D/V 85×53,5×45,4 cm

Baza viseći element 1 ladica
Š/D/V 65×53,5×31,4 cm
Š/D/V 85×53,5×31,4 cm

Viseći ormar 1 vrata
Š/D/V 35x35x120 cm

Vrijedna 50-godišnja tradicija utkana u inspirativna dizajnerska rješenja za vašu kupaonicu. Praktičnim, ali i domišljatim dizajnom dekadama prati generacije obitelji. Robna marka Armal jamči proizvode za kupaonice vrhunske kvalitete i dizajna, koji u prostor unose sigurnost i osjećaj da je u našoj kupaonici baš sve kako treba. Naš tim razvija nove, uzbudljive proizvode za suvremenu kupaonicu u kojoj ćete dobiti inspiraciju i rješenja za mnoge stvari u vašem životu. Ova priča započela je 1967., kada Mariborska livarna proizvodi prve slavine Armal. Svojim odlikama koje ne ostavljaju mjesta za brigu, robna marka istaknula se kao leader na tržištu.

Boja korpusa

Boja fronte

Boja ukrasnih bočnica

Boja gornje ploče

Oblik fronti