Dalia

Modularnost u punom smislu riječi jamči inspiraciju bez ograničenja. Zaigrajte se odabirom pozicije, visine i dekora triju elemenata: gornje police za umivaonik, baznog ormara i pratećeg visokog ormara. Obloga elementa također omogućuje poigravanje bojama i kombiniranje s dekorima fronti.

Još jedna varijabla može poslužiti vašoj kreativnosti: položaj elemenata lako se kombinira pa je namještaj lako prilagoditi gotovo svakom prostoru.

Stotine mogućih kombinacija učinit će uređenje kupaonice zabavnim zadatkom za sve koji imaju kreativnu inspiraciju. Ukoliko vam se to učini prekomplicirano, izbor si možete olakšati s unaprijed odabranim kombinacijama koje su za vas osmislili naši dizajneri.

 

SKU: Dalia 1 Kategorije: , Oznaka:

Vlagootporni laminat vrhunske kvalitete osigurava dugotrajno korištenje, a premaz koji sprječava otiske prstiju besprijekoran izgled. Ploča je dostupna u 5 različitih duljina: 122 cm / 142 cm / 162 cm / 182 cm / 202 cm. Obloga u dekoru po vašem izboru je dizajnerski element koji čini razliku i daje novi karakter prostoru. Kombiniranjem elemenata prilagodite dimenziju svojem prostoru. Kombinirajte boje obloga i fronti prema vlastitim željama. Aluminijske ručkice profinjenog dizajna daju dodatnu elegenaciju elementima.

 

Mogućnost modularnog kombiniranja elemenata
Dodatne vrste dekora & izbor dekora obloge
Tiho zatvaranje (soft – close)
Duboka ladica – više prostora za odlaganje
Izdržljivost ladice: 30 kg
Vješanje ormarića – okovi testirani na 120 kg nosivosti
Lako čišćenje – materijal otporan na mrlje
Materijal otporan na vlagu
Profilne aluminijske ručke vrhunske završne obrade
HPL high pressure laminate – radna ploča (debljina: 6 cm)

Viseći element 2 ladice
Š/D/V 122×54,5×32 cm

Viseći element 2 plitke ladice i 1 duboka ladica
Š/D/V 122×54,5×46 cm

Viseći element 1 ladica
Š/D/V 62×54,5×32 cm

Viseći element 1 vrata
Š/D/V 32×35,5×122 cm

Ploča za umivaonik
Š/D/V 122x54x6 cm

Vrijedna 50-godišnja tradicija utkana u inspirativna dizajnerska rješenja za vašu kupaonicu. Praktičnim, ali i domišljatim dizajnom dekadama prati generacije obitelji. Robna marka Armal jamči proizvode za kupaonice vrhunske kvalitete i dizajna, koji u prostor unose sigurnost i osjećaj da je u našoj kupaonici baš sve kako treba. Naš tim razvija nove, uzbudljive proizvode za suvremenu kupaonicu u kojoj ćete dobiti inspiraciju i rješenja za mnoge stvari u vašem životu. Ova priča započela je 1967., kada Mariborska livarna proizvodi prve slavine Armal. Svojim odlikama koje ne ostavljaju mjesta za brigu, robna marka istaknula se kao leader na tržištu.

Boja korpusa

Boja fronte

Boja obloge

Ploča za umivaonik