Indy

Namještaj za kupaonice Indy oduševit će sve koji vole industrijski stil. Otvoreni elementi ovog namještaja funkcionalni su i praktični. Zahvaljujući otvorenim policama, kao i praktičnom držaču za ručnik, sve što trebate uvijek će vam biti nadohvat ruke.

Indy dolazi u dvije varijante: prvu odlikuje kontrast toplog drva i hladnog metala, dok druga nudi alternativu za drvo u vidu vrlo popularnog dekora s izgledom betona. Ta varijanta je za one koji žele u svojoj kupaonici maksimalno naglasiti industrijski dizajn.

SKU: Indy 1 Kategorije: , Oznaka:

HPL high pressure laminate – gornja ploča
Dodatne vrste dekora
Police – maksimalno iskorištenje prostora
Lako čišćenje – materijal otporan na mrlje
Materijal otporan na vlagu

Baza viseći element
Š/D/V 80x50x40,80 cm

Baza viseći element s policom
Š/D/V 100x60x40,80 cm

Viseći elementi s policama
Š/D/V 50x30x135 cm

Vrijedna 50-godišnja tradicija utkana u inspirativna dizajnerska rješenja za vašu kupaonicu. Praktičnim, ali i domišljatim dizajnom dekadama prati generacije obitelji. Robna marka Armal jamči proizvode za kupaonice vrhunske kvalitete i dizajna, koji u prostor unose sigurnost i osjećaj da je u našoj kupaonici baš sve kako treba. Naš tim razvija nove, uzbudljive proizvode za suvremenu kupaonicu u kojoj ćete dobiti inspiraciju i rješenja za mnoge stvari u vašem životu. Ova priča započela je 1967., kada Mariborska livarna proizvodi prve slavine Armal. Svojim odlikama koje ne ostavljaju mjesta za brigu, robna marka istaknula se kao leader na tržištu.

Boja gornje ploče