Iris

Želite li spojiti praktično rješenje umivaonika s odličnim dizajnom fronti u 3-D dekorima, ovo je idealna serija za vas! Moderni retro namještaj pravi je trijumf kreativnosti: vašoj kupaonici donosi rustikalnu atmosferu u suvremenim bojama i linijama.

Iris nudi i ravne linije ili zaobljene oblike koji su inspirirani čudesnim motivima iz prirode. Bez dvojbe, bit će to detalji koji čine razliku.

Moderna klasika daje posebna karakter prostoru.

SKU: Iris 1 Kategorije: , Oznaka:

Dodatne vrste dekora & reljefnih fronti
Tiho zatvaranje (soft – close)
Izdržljivost ladice: 30 kg
Vješanje ormarića – okovi testirani na 120 kg nosivosti
Otporno na grebanje i otiske prstiju
Mat efekt & Silky touch
Materijal otporan na vlagu
Aluminijske ručke vrhunske završne obrade

Baza viseći element 2 ladice
Š/D/V 60x45x53,5 cm
Š/D/V 80x45x53,5 cm

Viseći ormar 1 vrata
Š/D/V 30x35x120 cm

Vrijedna 50-godišnja tradicija utkana u inspirativna dizajnerska rješenja za vašu kupaonicu. Praktičnim, ali i domišljatim dizajnom dekadama prati generacije obitelji. Robna marka Armal jamči proizvode za kupaonice vrhunske kvalitete i dizajna, koji u prostor unose sigurnost i osjećaj da je u našoj kupaonici baš sve kako treba. Naš tim razvija nove, uzbudljive proizvode za suvremenu kupaonicu u kojoj ćete dobiti inspiraciju i rješenja za mnoge stvari u vašem životu. Ova priča započela je 1967., kada Mariborska livarna proizvodi prve slavine Armal. Svojim odlikama koje ne ostavljaju mjesta za brigu, robna marka istaknula se kao leader na tržištu.

Boja korpusa

Boja fronte

Oblik fronte