Kala

Kompaktna elegancija. Kolekcija Kala je idealna za manje kupaonice, kojima će svojim dimenzijama i dizajnom dati dojam prozračnosti. Antracitna konstrukcija Kali daje dojam industrijske elegancije, a bijeli okvir prozračni minimalizam. Kombinirajte ovaj element s jednom ili dvije ladice, u oba slučaja prostor ćete oplemeniti dizajnerskim rješenjem koje svaku kupaonicu čini suvremenom i poželjnom.

Vlagootporni laminat vrhunske kvalitete osigurava dugotrajno korištenje, a premaz koji sprječava otiske prstiju besprijekoran izgled.

Više prostora za odlaganje u kompaktnim dimenzijama.

Kala Armal namještaj Kala Armal namještaj Kala Armal namještaj Kala Armal namještaj Kala Armal namještaj Kala Armal namještaj

SKU: Kala 1 Kategorije: , Oznaka:

Idealno rješenje za male kupaonice
Dodatne vrste dekora
Dostupne dvije boje konstrukcije: crna i bijela boja
Tiho zatvaranje (soft – close)
Potpuno izvlačenje ladica – olakšano odlaganje predmeta
Lako čišćenje – materijal otporan na mrlje
Materijal otporan na vlagu
Ogledalo uključeno u konstrukciju elementa
HPL high pressure laminate

Baza stojeći element 1 ladica
Š/D/V 60x50x85 cm

Baza stojeći element 2 ladice
Š/D/V 60x50x85 cm

Vrijedna 50-godišnja tradicija utkana u inspirativna dizajnerska rješenja za vašu kupaonicu. Praktičnim, ali i domišljatim dizajnom dekadama prati generacije obitelji. Robna marka Armal jamči proizvode za kupaonice vrhunske kvalitete i dizajna, koji u prostor unose sigurnost i osjećaj da je u našoj kupaonici baš sve kako treba. Naš tim razvija nove, uzbudljive proizvode za suvremenu kupaonicu u kojoj ćete dobiti inspiraciju i rješenja za mnoge stvari u vašem životu. Ova priča započela je 1967., kada Mariborska livarna proizvodi prve slavine Armal. Svojim odlikama koje ne ostavljaju mjesta za brigu, robna marka istaknula se kao leader na tržištu.

Element 1 ladica / Boja korpusa i fronte

Element 1 ladica / Boja ploče

Element 1 ladica / Boja konstrukcije

Element 2 ladice / Boja korpusa i fronte

Element 2 ladice / Boja ploče

Element 2 ladice / Boja konstrukcije