Želite li biti dio uspješne hrvatske priče?

Tražite radno okruženje u kojem se njeguje otvoren i profesionalan odnos, a zauzvrat se očekuje angažman, radna etika, inicijativa i osobna odgovornost?

U skladu s neprekidnim razvojem poslovanja u kontinuiranoj smo potrazi za profesionalcima koji žele biti dio našeg tima i sudjelovati u našem uspjehu.

Dosljedni smo, preuzimamo odgovornost, etični smo.

U Nord Produktu smo svjesni da samo kvalitetni ljudi mogu stvarati kvalitetne rezultate.
Uz to, iskustvo nas je naučilo kako će nam se vraćati kupci i partneri samo ako nam mogu vjerovati i računati na nas.

Je li to slično i vašim poslovnim/radnim navikama?
Odlično! Pridružite se našem timu i postanite dio perspektivne tvrtke!

Ključ svega je razvoj

Nord Produkt ima snažan poslovni razvoj. Temelj našega uspjeha je stalno unapređenje – od zadovoljnih klijenata i zaposlenika, do kvalitete proizvoda i ekološki osviještene proizvodnje.

Također, u Nord Produktu potičemo osobni i profesionalni razvoj zaposlenika, a pritom vjerujemo da u životu treba uspostaviti ravnotežu između poslovnoga uspjeha i obiteljskih vrijednosti. Želimo da nam se pridruže profesionalci koji se žele dokazati, ali znaju i njegovati kvalitetne poslovne odnose.

Kako možete doprinijeti rastu i razvoju Nord Produkta?

U Nord Produktu karijeru možete graditi u različitim poslovnim područjima.

Proizvodnja namještaja i slavina
Želite sudjelovati u procesu proizvodnje vrhunskog kupaonskog namještaja i kuhinja?

Poznajete softverske alate za modeliranje, precizni ste, imate smisla za rješavanje tehničkih problema? Kandidat ste za suradnika tehničke pripreme.

Znate upravljati sofisticiranim CNC strojevima? Priključite se timu CNC operatera.

Imate spretne ruke i vještinu rada s alatom? Volite na kraju svakog dana vidjeti rezultat svojeg rada? Čeka Vas tim sklapanja namještaja ili slavina. Ukoliko povrh svega imate iskustva u izmjeri prostora i montaži namještaja, kandidat ste za montera namještaja.

Centralne službe
Prodaja, maloprodaja, marketing, nabava, skladište, financije, strategija i razvoj, ljudski potencijali, informatička podrška, opći poslovi i ostale poslovne funkcije zaokružuju naše poslovanje. Bez obzira jeste li početnik koji kod nas želi profesionalno sazrijevati i rasti s nama ili stručnjak s ambicijom za promjenom i daljnjim razvojem, čekamo vas!

Pogodnosti

Kako postati dio
tima NORD PRODUKTA

Otvorene zamolbe

Pošaljite nam svoj životopis i otvorenu zamolbu na adresu: posao@nordprodukt.hr.
Kontaktirat ćemo Vas kada se otvori radno mjesto koje odgovara Vašem profilu.

Ako si još uvijek student, bez brige − i za tebe ima mjesta u Nord Produktu. Prijavi se!

Informacije o čuvanju osobnih podataka

NORD PRODUKT d.o.o. je voditelj obrade za Vaše osobne podatke koje dostavljate u trenutku slanja otvorene molbe vezane uz zapošljavanja. Vaši podaci se obrađuju na temelju dobrovoljne prijave. Svrha obrade je odabir kandidata ovisno o promjenjivim potrebama za djelatnicima. Podaci koje ste dali u okviru otvorene molbe čuvaju se u bazi podataka kandidata, te se brišu u roku od jedne godine.

Ako se javljate za pojedinačni natječaj za posao, podaci koje ste dali u prijavi za natječaj čuvaju se u bazi podataka kandidata dva mjeseca nakon završetka natječaja, a mogu se čuvati do 1 godine uz Vašu posebnu izričitu privolu a koju vas voditelj obrade može zatražiti tijekom natječaja, u slučaju da ne budete odabrani za posao.

Sve informacije o čuvanju osobnih podataka objavljene su na poveznici Politika privatnosti.