Kuhinja koja kuću čini domom

Kava će biti poslužena u trenu, a ručak pripremljen bez stresa. Elemente smo kreirali za jednostavno otvaranje i zatvaranje, a praktični umetci vaših ormarića olakšat će sve svakodnevne aktivnosti. Kuhinje Nord su za kuharice i kuhare funkcionalne, a obitelji pružaju nasmijanu atmosferu.

Blok kuhinje

One su male, ali u njih sve stane. Inteligentan dizajn i iznimna kvaliteta proizvodnje donose veliko zadovoljstvo pri uštedi prostora.
U blok kuhinje stanu sve vaše čaše, tanjuri i lonci, a optimalno posloženi elementi omogućuju da i u malom prostoru suđe ne morate prati ručno ili štedjeti na dodacima za kuhanje.

Beauty

DETALJNIJE

Jolly

DETALJNIJE

Smiley

DETALJNIJE

Happy

DETALJNIJE

Lovely

DETALJNIJE

Modularne kuhinje

Modularne kuhinje su rješenje za baš sve. K tomu, nude beskonačanu mogućnost kreiranja i igranja s detaljima. Možete ih pogledati u salonima, a zatim ih naručiti prilagođene baš za vaš dom i životni stil. Dimenzije elemenata, radnu ploču, dekore fronti (vrata i ladica), kao i ručkice, birate po svojim željama.

Uz savjete stručnih djelatnika, modularni način slaganja elemenata omogućuje da namještaj prilagodite upravo vašim potrebama.

Dekori modularnih kuhinja

Materijali renomiranih svjetskih proizvođača koje koristimo u proizvodnji jamče iznimnu kvalitetu, a naša vlastita proizvodnja jamči zadovoljstvo izradom i u najmanjem detalju.

Fronte

Sjajne ili mat kuhinjske fronte izrađujemo od kvalitetnog akrila na MDF-u ili iverala.

Satin, latte, bijela ili curry iz naših klasičnih serija zavoljeli su svi koji vole minimalizam i jednostavnost. Iznimna mogućnost su reljefne obrade koje doista unose u kuhinju elemente posebnosti i visokog stupnja obrade. Reljefne obrade klasik, modern i rustik mogu u vašem domu vrlo jednostavno stvoriti željeni dojam ili definirati omiljeni stil uređenja.

RELJEFNE - KLASIK

RELJEFNE - MODERN

RELJEFNE - RUSTIC

STANDARDNE

Radne ploče

Radne ploče dolaze s ravnim ili zaobljenim rubom. Izgledom prate najnovije trendove i oponašaju materijale iz prirode. Drvni dekor, hladniji mramor ili zanimljivi beton odredit će stil vaše kuhinje. Pobrinite se da ona skladno pristaje vašim frontama. 

POSTFORMING RUB

RAVNI RUB

Tri mala trika kod projektiranja kuhinja

1.

Visinu elemenata prilagodite sebi i svojim ukućanima. Nogice baznih elemenata mogu biti visoke 100 mm ili 150 mm, tako da visoki ukućani ne moraju više u kuhinji biti sagnuti.

Tri mala trika kod projektiranja kuhinja

2.

Kod projektiranja kuhinje iznimno su važne pozicije štednjaka, hladnjaka i sudopera. Ako nam prostor dozvoljava, preporučuje se postavljanje ovih elemenata na sljedeći način: aparati i sudoper trebaju biti min. 15 cm međusobno udaljeni; udaljenost između samostojećeg hladnjaka i zida treba biti 5 cm kako bi se vrata mogla otvarati; štednjak i sudoper ne smiju biti smješteni pored visokih elemenata kako ih ne biste zaprskali.

Tri mala trika kod projektiranja kuhinja

3.

Kod projektiranja prvo morate misliti na to kako ćete baš vi kuhinju koristiti. Ako kuhinju ne koristite svakodnevno, prvo se posvetite izgledu kuhinje. Ako puno vremena provodite u kuhinji, ključna je funkcionalnost, a tek onda na izgled.

Rezultat je baš onakva kuhinja kakvu želite!