Nord Produkt na Zagreb Design Weeku

06/09/2022

Posjetite nas od 6. do 11. rujna na Zagreb Design Weeku na Akademiji likovnih umjetnosti u Ilici 85. U izložbenom prostoru akademije posjetiteljima ćemo predstaviti naše kuhinje i kupaonice. Osim Armal namještaja, jako se veselimo što ćemo vam dati brzi pogled u nove modele Nord modularnih kuhinja, koji će prvi put biti predstavljeni upravo na Zagreb Design Weeku.

Nord Produkt svoju je priču započeo kao obiteljska tvrtka iz Samobora, a u tri desetljeća narasla je u jednu od onih dobrih priča samoborskog kraja – iz distributera opreme za dom i poznatog proizvođača mobilnih kućica za kampove pretvorili smo se u renomiranog regionalnog proizvođača namještaja za kupaonice i kuhinje. Armal Be Inspired namještaj za kupaonice nastavlja tradiciju poznatog brenda Armal – ova robna marka danas je u hrvatskom vlasništvu te naš namještaj pod ovih brendom oduševljava s gotovo 20 kolekcija.

Nord modularne kuhinje ove jeseni imaju veliki izlazak na tržište s novim modelima, koji će prvi put biti predstavljeni upravo na Zagreb Design Weeku.