ARMALOV NOVITET: Tako Piccolo da svugdje stane!

27/12/2021

Želeći odgovoriti na potrebe tržišta za kompaktnim namještajem, a ujedno malenim kupaonicama dati dizajnerski izgled, proizveli smo novu seriju Armal namještaja – Piccolo. Maleni viseći ormarić s umivaonikom za kupaonicu površine je samo 25×45 centimetara. Dizajniran je u pet modela, a može imati i metalne noge (antracit boje) za one sklone industrijskom dizajnu.

Standardna linija izrađena je od iverala, a dolazi u dva dekora: bijela sjaj ili hrast.  Premium linija pak ima atraktivnu reljefnu frontu (3D), dolazi u sivoj i bijeloj boji s mat & silky touch efektom, a ormarići su izrađeni od kvalitetnog MDF materijala otpornog na grebanje i otiske prstiju.

 

 

Kompaktne dimenzije i push-to-open sistemom otvaranja

 

Prostor je najveća vrijednost koju imamo. A imamo ga sve manje. Danas u Hrvatskoj imamo više od milijun i pol kućanstava te više od milijun smještajnih jedinica u turizmu. To su posljednje službene statističke brojke. U svakom slučaju govorimo o više od dva milijuna stanova, kuća, apartmana, mobilnih kućica, hotelskih soba, a gotovo svakome od njih dobro bi došao maleni umivaonik s ormarićem kako bi uštedjeli na prostoru. Valja tu još pribrojiti restorane, kafiće, kozmetičke salone, benzinske stanice, barove… koji nemaju prostora na bacanje i gdje svaki iskorišteni kvadrat pridonosi boljoj održivosti  poslovanja.

 

Vodeći se tom idejom kreirali smo Piccolo, ormarić površine samo 25×45 centimetara. Kako bi se dodatno uštedjelo na prostoru, ali i sačuvao čisti, profinjeni dizajn, ormarići nemaju ručkice za otvaranje. To je riješeno tzv. push-to-open sistemom otvaranja, koji je kod kupaca sve popularniji.

 

Iako Piccolo može u svaku kupaonicu, najbolju primjenu će imati upravo u onima manjih dimenzija. To što je prostor ograničen, ne znači da kupaonica treba biti neatraktivna ili dosadna. Piccolo osigurava izvrsnu kvalitetu i moderan izgled, a u ponudi imamo i tri ogledala iz vlastite proizvodnje, koji imaju odgovarajuće dekore uz svaki model Piccola. Jasno, uz Piccolo se izvrsno kombiniraju i Armal slavine iz proizvodnje Nord Produkta.