Nord kuhinje by Mirjana Mikulec

31/08/2020

Mirjana Mikulec jedna je od vodećih hrvatskih dizajnerica interijera. Jasan izražaj kombinira s maštovitim detaljima koji otkrivaju individualnost prostora i njihovih vlasnika. Takva je i nova kuhinja Design Nord by Mirjana Mikulec. 11 različitih dekora u kompaktnim dimenzijama transformirat će svaki prostor, neovisno o njegovoj veličini.

Bijela / kašmir

Dizajnom istaknite osobnost interijera

Mirjana Mikulec dizajnirala je blok kuhinje dimenzija 2,42 m čiji će izbor u kombiniranju boja i tekstura prilagoditi prostor vašem stilu i osobnosti. Posebna strast ove dizajnerice interijera je uređenje stanova, a ova strast vidljiva je i u Nord kuhinjama.

Njezin rad karakterizira čistoća izražaja spojena s neobičnim i zanimljivim detaljima. Kuhinje s izraženim karakterom vašem će stanu pružiti osobnost.

 

Acai crvena / bakar rustik

Funkcionalnost kuhinje prilagođena i malim prostorima

Dobar dizajn blok kuhinja ne vidimo samo u njihovoj estetici, već i funkcionalnosti, koja je prilagođena malim prostorima. Praktični dizajn kuhinje olakšava vam svakodnevne zadatke koje obavljate u kuhinji, a mogućnost odabira odgovara vašim potrebama i željama.

  • Visoka kolona s policama jednostavno će se transformirati u prostor za hladnjak.
  • Donji element s klasičnim vratima i policom može postati i prostor za ugradbenu perilicu s ukrasnom frontom.
  • Široke ladice sa soft close načinom zatvaranja namijenjene su za optimalno iskorištenje prostora.
  • Visokokvalitetni okovi i visokokvalitetna laminatna radna ploča (HPL) osiguravaju dugogodišnje besprijekorno korištenje.
  • U dekoru gornjih elemenata uključena je zidna obloga, zahvaljujući kojoj ova kuhinja čini skladnu cjelinu.

Design Nord by Mirjana Mikulec idealne su za male prostore.

11 kombinacija dekora

 Kuhinje dolaze u 11 kombinacija dekora u unaprijed zadanim dvobojnim kombinacijama: bakar rustik, kašmir, siva tekstil, pinija zelena, terracotta crvena, antracit, acai crvena i bijela. Sve kombinacije pogledajte na poveznici Nord kuhinja by Mirjana Mikulec.