Piccolo

Želeći odgovoriti na potrebe tržišta za kompaktnim namještajem, a ujedno malenim kupaonicama dati dizajnerski izgled, proizveli smo Piccolo.

Maleni viseći ormarić s umivaonikom za kupaonicu površine je samo 25×45 centimetara. Dizajniran je u pet modela, a može imati i metalne noge (antracit boje) za one sklone industrijskom dizajnu.

Standardna linija izrađena je od iverala, a dolazi u dva dekora: bijela sjaj ili hrast.  Premium linija pak ima atraktivnu reljefnu frontu (3D), dolazi u sivoj i bijeloj boji s mat & silky touch efektom, a ormarići su izrađeni od kvalitetnog MDF materijala otpornog na grebanje i otiske prstiju.

SKU: Kala 1-1 Kategorije: , Oznaka:

Viseći ormarić širine 45 cm s keramičkim umivaonikom

2 linije:
PREMIUM: 2 dekora – MDF – s mat & silky touch efektom, otporan na grebanje i otiske prstiju
STANDARD: 3 dekora – iveral – bijela sjaj ili hrast

Moguće kombinirati s ogledalom u odgovarajućem dekoru
Svaki ormarić ima 1 vrata i push-to-open sistem otvaranja (bez ručkice)
Uz ormarić je moguće dodatno kombinirati i metalne noge u antracit boji
Svi ormarići prodaju se zajedno s umivaonikom (noge i ogledalo prodaju se zasebno)

Baza viseći element s 1 vratima i umivaonikom
Š/D/V 44,6x49x25 cm

Vrijedna 50-godišnja tradicija utkana u inspirativna dizajnerska rješenja za vašu kupaonicu. Praktičnim, ali i domišljatim dizajnom dekadama prati generacije obitelji. Robna marka Armal jamči proizvode za kupaonice vrhunske kvalitete i dizajna, koji u prostor unose sigurnost i osjećaj da je u našoj kupaonici baš sve kako treba. Naš tim razvija nove, uzbudljive proizvode za suvremenu kupaonicu u kojoj ćete dobiti inspiraciju i rješenja za mnoge stvari u vašem životu. Ova priča započela je 1967., kada Mariborska livarna proizvodi prve slavine Armal. Svojim odlikama koje ne ostavljaju mjesta za brigu, robna marka istaknula se kao leader na tržištu.

Boja korpusa

Boja fronte