Iris

Želite li spojiti praktično rešenje umivaonika s odličnim dizajnom frontova u 3D dekorima? Ovo je idealna serija za vas! Moderni retro nameštaj pravi je trijumf kreativnosti: vašem kupatilu donosi rustičnu atmosferu u savremenim bojama i linijama.

Iris nudi i ravne linije ili zaobljene oblike koji su inspirirani čudesnim motivima iz prirode. Bez sumnje, biće to detalji koji čine razliku.

Moderna klasika daje poseban karakter prostoru.

SKU: Iris 1 Kategorije: , Oznaka:

Dodatne vrste dekora i reljefnih frontova
Tiho zatvaranje (soft close)
Izdržljivost fioke: 30 kg
Kačenje ormarića – okovi testirani na 120 kg nosivosti
Otporno na grebanje i otiske prstiju
Mat efekt & Silky touch
Materijal otporan na vlagu
Aluminijumske ručke vrhunske završne obrade

Baza, viseći element, 2 fioke
Š/D/V 60 x 45 x 53,5 cm
Š/D/V 80 x 45 x 53,5 cm

Viseći ormar, 1 vrata
Š/D/V 30 x 35 x 120 cm

Bogatu 50-godišnju tradiciju utkali smo u inspirativna dizajnerska rešenja za vaše kupatilo. Praktičnim, ali i kreativnim dizajnom ‒ decenijama prati generacije naših porodica. Robna marka Armal garantuje vrhunski kvalitet i dizajn proizvoda za kupatila, koji u prostor unose sigurnost i osećaj da je u našem kupatilu baš sve kako treba. Naš tim razvija nove, uzbudljive proizvode za savremeno kupatilo u kojem ćete dobiti inspiraciju i rešenja za mnoge stvari u svom životu. Ova priča započeta je 1967. godine, kada Mariborska livarna proizvodi prve slavine Armal. Svojim odlikama, koje ne ostavljaju mesta za brigu, robna marka istakla se kao leader na tržištu.

BOJA KORPUSA

BOJA FRONTA

OBLIK FRONTOVA