Kala

Kompaktna elegancija. Kolekcija Kala je idealna za manja kupatila, kojima će svojim dimenzijama i dizajnom dati utisak prozračnosti. Antracitna konstrukcija Kali daje utisak industrijske elegancije, a beli okvir prozračni minimalizam. Kombinujte ovaj element s jednom ili dve fioke; u oba slučaja prostor ćete oplemeniti dizajnerskim rešenjem koje svako kupatilo čini savremenom i poželjnim.

Materijal vrhunskog kvaliteta otporan na vlagu osigurava dugotrajno korišćenje, a premaz koji sprečava otiske prstiju besprekoran izgled.

Više prostora za odlaganje u kompaktnim dimenzijama.

Kategorije: , Oznaka:

Idealno rešenje za mala kupatila
Dodatne vrste dekora
Dostupne dve boje konstrukcije: crna i bela
Tiho zatvaranje (soft close)
Potpuno izvlačenje fioka – olakšano odlaganje predmeta
Lako čišćenje – materijal otporan na mrlje
Materijal otporan na vlagu
Ogledalo uključeno u konstrukciju elementa
HPL high pressure laminate

Baza, stojeći element, 1 fioka
Š/D/V 60 x 50 x 85 cm

Baza, stojeći element, 2 fioke
Š/D/V 60 x 50 x 85 cm

Bogatu 50-godišnju tradiciju utkali smo u inspirativna dizajnerska rešenja za vaše kupatilo. Praktičnim, ali i kreativnim dizajnom ‒ decenijama prati generacije naših porodica. Robna marka Armal garantuje vrhunski kvalitet i dizajn proizvoda za kupatila, koji u prostor unose sigurnost i osećaj da je u našem kupatilu baš sve kako treba. Naš tim razvija nove, uzbudljive proizvode za savremeno kupatilo u kojem ćete dobiti inspiraciju i rešenja za mnoge stvari u svom životu. Ova priča započeta je 1967. godine, kada Mariborska livarna proizvodi prve slavine Armal. Svojim odlikama, koje ne ostavljaju mesta za brigu, robna marka istakla se kao leader na tržištu.

ELEMENT JEDNA FIOKA / BOJA KORPUSA I FRONTA

ELEMENT JEDNA FIOKA / BOJA PLOČE

ELEMENT JEDNA FIOKA / BOJA KONSTRUKCIJE

ELEMENT DVE FIOKE / BOJA KORPUSA I FRONTA

ELEMENT DVE FIOKE / BOJA PLOČE

ELEMENT DVE FIOKE / BOJA KONSTRUKCIJE