Tuš-kabine, vrata, stene i paravani

Izbor od preko 180 različitih kombinacija dimenzija i dizajna omogućava vam da ih lako kombinujete s tuš-kadama ili modernim kanalicama svih oblika. Odaberite svoju idealnu kombinaciju dimenzija, vrsta stakla i boja profila.

Pola veka brusimo kvalitet

Armal je već 50 godina uz vas. Praktičnim, ali i kreativnim dizajnom ‒ decenijama prati generacije naših porodica. Robna marka Armal garantuje vrhunski kvalitet i dizajn proizvoda za kupatila, koji u prostor unose sigurnost i osećaj da je u našem kupatilu baš sve kako treba.

Naš tim razvija nove, uzbudljive proizvode za savremeno kupatilo u kojem ćete dobiti inspiraciju i rešenja za mnoge stvari u svom životu.

Prvi izbor u hiljadama domova

Znate li da je Armal prvi u regionu izneo ponudu slavina sa jednoručnim mešačima? Zbog toga, kao i zbog niza drugih činjenica, Armal je decenijama prvi izbor pri odabiru slavina u hiljadama domova širom Hrvatske i u susednim državama, koje su nekad činile zajedničko tržište.

Proizvodnja s naglaskom na kvalitetu i dizajnu, prateći i stvarajući najnovije trendove, pozicionira Armal visoko na lestvici najboljih proizvođača kupatilskog asortimana. Ova priča započeta je 1967. godine, kada Mariborska livarna proizvodi prve slavine Armal. Svojim odlikama, koje ne ostavljaju mesta za brigu, robna marka istakla se kao leader na tržištu slavina i prva asocijacija za slavine.

Bezbrižni trenuci u kupatilu

Dobar dizajn je onaj koji je zanimljiv i koji vas inspiriše, a koji istovremeno vaše svakodnevne aktivnosti čini jednostavnim.

Zato smo danas fokusirani na širenje asortimana i dizajn proizvoda za kupatila ‒ kade, tuš-kade, slavine i nameštaj za kupatila – uz koje svakodnevne aktivnosti kasnije postaju lepe uspomene.