Kako dobiti najbolji posao?

U Nord Produktu smo svesni da samo kvalitetni ljudi mogu raditi kvalitetne poslove. Uz to, iskustvo nas je naučilo da će nam se vraćati kupci i partneri samo ako nam mogu verovati i računati na nas.

Da li je to odlika i vaših poslovnih/radnih navika?
Odlično! Pridružite se našem timu i postanite deo perspektivne kompanije! Kod nas ne manjka izazova, učenja i otkrivanja novog.

Ključ svega je razvoj

Nord Produkt ima snažan poslovni razvoj. Temelj našeg uspeha je stalno unapređivanje – od zadovoljnih klijenata i zaposlenih, do kvaliteta proizvoda i ekološki odgovorne proizvodnje.

Takođe, u Nord Produktu podstičemo lični i profesionalni razvoj zaposlenih, a pri tome verujemo da u životu treba uspostaviti ravnotežu između poslovnog uspeha i porodičnih vrednosti. Želimo da nam se pridruže profesionalci koji se žele dokazati, ali znaju i negovati kvalitetne poslovne odnose.

Kako možete doprineti rastu i razvoju Norda?

Proizvodnja nameštaja i slavina
Proizvodimo kupatilski nameštaj i kuhinje vrhunskog kvaliteta, a iz naših proizvodnih pogona izlaze i slavine brendova Nord, Armal i Schmidler.

Centralne službe:
prodaja, maloprodaja, marketing, finansije, strategija i razvoj, ljudski resursi, opšti poslovi i ostale poslovne funkcije koje zaokružuju naše poslovanje

Kako postati deo
tima NORD PRODUKTA

Otvorena molba
Ako želite postati deo tima Nord Produkta, pošaljite nam svoju stručnu biografiju i otvorenu molbu na adresu: ljudski.potencijali@nord.hr.
Kontaktiraćemo sa vama kada se otvori radno mesto za zaposlenog vašeg profila. Ako si još uvek student, bez brige − i za tebe ima mesta u Nord Produktu. Prijavi se!

Otvorena radna mesta