Kuhinja koja kuću čini domom

Kafa će biti poslužena u trenu, a ručak pripremljen bez stresa. Elemente smo kreirali za jednostavno otvaranje i zatvaranje, a praktični umeci ormarića olakšaće vam sve svakodnevne aktivnosti. Kuhinje Nord su za kuvarice i kuvare funkcionalne, a porodici pružaju prijatnu atmosferu.

Blok kuhinje

One su male, ali u njih sve stane. Inteligentan dizajn i izuzetan kvalitet proizvodnje donose veliko zadovoljstvo pri uštedi prostora.
U blok kuhinje staju sve vaše čaše, tanjiri i šerpe, a optimalno složeni elementi omogućavaju da i u malom prostoru posuđe ne morate prati ručno ili štedeti na dodacima za kuvanje.

Beauty

DETALJNIJE

Jolly

DETALJNIJE

Smiley

DETALJNIJE

Happy

DETALJNIJE

Lovely

DETALJNIJE

Modularne kuhinje

Modularne kuhinje su rešenje za baš sve. Pored toga, nude beskonačnu mogućnost kreiranja i igranja detaljima. Možete ih pogledati u salonima (ovde će biti link prodajnih mesta), a zatim ih naručiti prilagođene baš vašem domu i životnom stilu. Dimenzije elemenata, radnu ploču, dekore frontova (vrata i fioka), kao i ručkice, birate po svojim željama.

Uz stručne savete, modularni način slaganja elemenata omogućava vam da nameštaj prilagodite upravo svojim potrebama.

Dekori modularnih kuhinja

Materijali renomiranih svetskih proizvođača koje koristimo u proizvodnji garantuju izuzetan kvalitet, a naša sopstvena proizvodnja garantuje vam kvalitetnu izradu i najsitnijih detalja.

Frontovi

Sjajne ili mat kuhinjske frontove izrađujemo od kvalitetnog akrila na MDF-u ili iverice.

Satin, latte, bela ili curry iz naših klasičnih serija imaju naklonosti svih koji vole minimalizam i jednostavnost. Izuzetnu mogućnost u kreiranju kuhinje donose reljefne obrade, koje zbog visokog stepena obrade zaista unose u kuhinju elemente posebnosti. Reljefne obrade klasik, modern i rustik mogu u vašem domu vrlo jednostavno stvoriti željeni utisak ili definisati omiljeni stil uređenja.

RELJEFNE - KLASIK

RELJEFNE - MODERN

RELJEFNE - RUSTIC

STANDARDNE

Radne ploče

Radne ploče mogu imati ravne ili zaobljene ivice. Izgledom prate najnovije trendove i oponašaju prirodne materijale. Drvni dekor, hladniji mermer ili zanimljivi beton odrediće stil vaše kuhinje. Pobrinite se da je usklađena sa vašim frontovima.

POSTFORMING IVICA

RAVNA IVICA

Tri mala trika kod projektovanja kuhinja

1.

Visinu elemenata prilagodite sebi i svojim ukućanima. Nogice baznih elemenata mogu biti visoke 100 mm ili 150 mm, tako da visoki ukućani više ne moraju u kuhinji biti sagnuti.

Tri mala trika kod projektovanja kuhinja

2.

Kod projektovanja kuhinje izuzetno su važne pozicije šporeta, frižidera i sudopere. Ako nam prostor dozvoljava, preporučuje se postavljanje ovih elemenata na sledeći način: aparati i sudopera treba da budu međusobno udaljeni najmanje 15 cm; udaljenost između samostojećeg frižidera i zida treba da bude 5 cm, kako bi se vrata mogla otvarati; šporet i sudopera ne smeju biti smešteni pored visokih elemenata, kako bi se sprečilo prskanje.

Tri mala trika kod projektovanja kuhinja

3.

Kod projektovanja kuhinje najpre morate razmišljati o tome kako ćete je upravo vi koristiti. Ako kuhinju ne koristite svakodnevno, prvo se posvetite izgledu kuhinje. Ako puno vremena provodite u kuhinji, ključna je njena funkcionalnost, a tek onda njen izgled.

Rezultat je baš onakva kuhinja kakvu želite!