Jednostavnost i praktičnost spojene u kompaktno rešenje!

30/08/2021

Želeći da odgovorimo na potrebe tržišta za kompaktnim nameštajem, a da ujedno malim kupatilima damo dizajnerski izgled, proizveli smo novu seriju nameštaja Armal – Piccolo. Mali viseći ormarić s umivaonikom za kupatilo površine je samo 25 × 45 centimetara. Dizajniran je u pet modela, a može imati i metalne noge (antracit boje) ‒ za ljubitelje industrijskog dizajna.

Standardna linija izrađena je od iverala, a dolazi u dva dekora: bela sjaj ili hrast.  Premijum linija ima moderan reljefni front (3D), dolazi u sivoj i beloj boji s mat & silky touch efektom, a ormarići su izrađeni od kvalitetnog MDF materijala otpornog na grebanje i otiske prstiju.

Prostor je najveća vrednost koju imamo. A imamo ga sve manje. Gotovo svima bi dobrodošao maleni umivaonik s ormarićem, kojim bi se uštedelo na prostoru. Ne treba zaboraviti ni restorane, kafiće, kozmetičke salone, benzinske stanice, barove itd., koji, takođe, nemaju prostora za bacanje, jer svaki iskorišćeni kvadrat doprinosi boljoj održivosti poslovanja.

Vodeći se tom idejom, kreirali smo Piccolo, ormarić površine samo 25 × 45 centimetara. Kako bi se dodatno uštedelo na prostoru, ali i sačuvao čist, prefinjen dizajn, ormarići nemaju ručkice za otvaranje. To je rešeno tzv. push-to-open sistemom otvaranja, koji je kod kupaca sve popularniji.

Iako Piccolo može krasiti svako kupatilo, najbolju primenu će imati upravo u kupatilima manjih dimenzija. To što je prostor ograničen ‒ ne znači da kupatilo treba da bude neatraktivno ili dosadno. Piccolo osigurava izvrstan kvalitet i moderan izgled, a u ponudi imamo i tri ogledala iz vlastite proizvodnje koja imaju odgovarajuće dekore uz svaki model Piccol-a. Naravno, uz Piccolo se odlično kombinuju i Armal slavine iz proizvodnje Nord Produkta.