Piccolo

Želeći da odgovorimo na potrebe tržišta za kompaktnim nameštajem, a da ujedno malim kupatilima damo dizajnerski izgled, proizveli smo Piccolo.

Mali viseći ormarić s umivaonikom za kupatilo površine je samo 25 × 45 centimetara. Dizajniran je u pet modela, a može imati i metalne noge (antracit boje) ‒ za ljubitelje industrijskog dizajna.

Standardna linija izrađena je od iverala, a dolazi u dva dekora: bela sjaj ili hrast. Premijum linija ima moderan reljefni front (3D), dolazi u sivoj i beloj boji s mat & silky touch efektom, a ormarići su izrađeni od kvalitetnog MDF materijala otpornog na grebanje i otiske prstiju.

Kategorije: , Oznaka:

Viseći ormarić širine 45 cm s keramičkim umivaonikom

2 linije:
PREMIJUM: 2 dekora – MDF – s mat & silky touch efektom, otporan na grebanje i otiske prstiju
STANDARD: 3 dekora – iveral – bela sjaj ili hrast

Moguće kombinovati s ogledalom u odgovarajućem dekoru.
Svaki ormarić ima 1 vrata i push-to-open sistem otvaranja (bez ručkice).
Uz ormarić je moguće dodatno kombinovati i metalne noge u antracit boji.
Svi ormarići prodaju se zajedno s umivaonikom (noge i ogledalo prodaju se zasebno).

Baza viseći element s 1 vratima i umivaonikom
Š/D/V 44,6 cm x 49 cm x 25 cm

Bogatu 50-godišnju tradiciju utkali smo u inspirativna dizajnerska rešenja za vaše kupatilo. Praktičnim, ali i kreativnim dizajnom ‒ decenijama prati generacije naših porodica. Robna marka Armal garantuje vrhunski kvalitet i dizajn proizvoda za kupatila, koji u prostor unose sigurnost i osećaj da je u našem kupatilu baš sve kako treba. Naš tim razvija nove, uzbudljive proizvode za savremeno kupatilo u kojem ćete dobiti inspiraciju i rešenja za mnoge stvari u svom životu. Ova priča započeta je 1967. godine, kada Mariborska livarna proizvodi prve slavine Armal. Svojim odlikama, koje ne ostavljaju mesta za brigu, robna marka istakla se kao leader na tržištu.

BOJA KORPUSA

BOJA FRONTA